Steeds meer mensen hebben te kampen met
voedsel allergieën of intoleranties. Het zal de oplettende lezer niet zijn
ontgaan dat ik al jaren glutenvrij kook. En sinds een tijdje ook zonder
koemelkproducten, aangezien Jasmijn deze helaas nog steeds niet kan eten zonder
buikpijn te krijgen. Ergens op bezoek gaan of uit eten is met ons gezin is dus
een verwarrende bezigheid, als ik weer moet uitleggen wie wat wel en niet mag.
Gelukkig wordt ik er thuis steeds bedrevener in. De truc is om door beperkingen
niet bij de pakken neer te zitten, maar je er juist door te laten inspireren.
Met een beetje creativiteit leer je allemaal spannende nieuwe etenswaren kennen
die je kookkunsten juist zullen verrijken.
Er verschijnen intussen ook meer en meer
boeken over koken met voedsel intoleranties en allergieën, en nu is er ook een
heuse kookglossy: ZonderMeer magazine. En wie werkt daaraan mee, u raadt het
al, ondergetekende. Vandaar dus dat ik bij deze graag reclame maak: kijk gauw
op de ZonderMeer website voor waar het te verkrijgen is. Het is een superdik en
prachtig blad, boordevol recepten, tips en trucs voor de lekkere, eenvoudige,
bewuste, duurzame en allergievrije keuken!
Voor ZonderMeer magazine verzorg ik onder
andere een serie kinderlunches, voor thuis, school en onderweg. Om het net even
wat makkelijker te maken als je niet weet wat je je kind elke dag moet
meegeven. Maar ook een aantal recepten voor volwassenen, zoals dit heerlijke
recept voor Halloumisalade. Kijk snel naar de volgende post voor dit recept!
No comments:
Post a Comment
Suggesties, tips of commentaar? Graag!